ترفند آشپزی ۱۰ دقیقهای متخصص تغذیه برای کاهش کلسترول خون
پروفسور اسپکتر در مقالهای درباره نکات تغذیهای پیشنهادی خود برای سال ۲۰۲۵ نوشته که پیاز، سیر، کلم و بروکلی منابع مناسبی از مادهای به نام «سولفورافان» هستند. این ماده به کنترل سطح قند خون و کلسترول کمک میکند. او توضیح داده که فرآیند پخت، آنزیمی به نام «میروزیناز» را که برای تولید سولفورافان ضروری است، از بین میبرد. اما اگر سبزیجات خردشده را ۵ تا ۱۰ دقیقه پیش از پختن کنار بگذارید، سولفورافان فعال میشود و از تأثیرات منفی حرارت در امان میماند.