(ویدئو) فرآیند پخت باقلوا در شیرینی فروشی های ترکیه
باقْلَوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمنهای قدیم نیز هست. باقلوا از کلمه آذری بال قاباق به معنای کدو تنبل شیرین اشتقاق یافته است. در این ویدئو، شما را به دنیای تولید باقلوا در کارگاههای ترکیه میبریم. با مشاهده مراحل دقیق و جذاب پخت این دسر خوشمزه، از تهیه خمیر نازک گرفته تا لایهلایه کردن و پخت در فر، شاهد هنر و دقت بالای شیرینیپزان …