چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت فرادید / ۱۴۰۳/۱۲/۰۱

(ویدئو) غذای روستایی در هند؛ پخت «کدی پکورا» توسط مادربزرگ هندی

(ویدئو) غذای روستایی در هند؛ پخت «کدی پکورا» توسط مادربزرگ هندی
کدی پکورا یک غذای محبوب و خوشمزه در آشپزی هند است که به خصوص در مناطق پنجاب بسیار رایج است. این غذا شامل دو بخش اصلی است: کدی که یک نوع خورش یا سوپ غلیظ است و معمولاً از ماست، آرد گندم و ادویه‌جات مختلف تهیه می‌شود. این خورشت طعمی ترش و کمی تند دارد و به عنوان یک غذای سبک و دلپذیر همراه با برنج سرو می‌شود. پکورا: پکورا در واقع به توپ‌های سرخ‌شده‌ای از مواد مختلف (مثل سیب‌زمینی، سبزیجات ) گفته می‌شود که در آرد نخودچی غلتانده می‌شوند و سپس در روغن سرخ می‌شوند. این توپ‌های سرخ‌شده به کدی اضافه می‌شوند …