دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 سایت انتخاب / ۱۴۰۴/۰۴/۲۹

پژوهش جدید: شیرین‌کننده محصولات «بدون قند» می‌تواند ریسک سکته مغزی را افزایش دهد

پژوهش جدید: شیرین‌کننده محصولات «بدون قند» می‌تواند ریسک سکته مغزی را افزایش دهد
محققان به شواهد جدیدی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد «اریتریتول»، یک شیرین‌کننده رایج که در بسیاری از محصولات «بدون قند» و مناسب برای دیابتی‌ها استفاده می‌شود، می‌تواند به سلول‌های مغزی آسیب برساند و خطر لخته‌شدن خون، حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش دهد.