یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت انتخاب / ۱۴۰۴/۰۴/۳۱

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد کلسترول «بد» با خوردن تخم‌مرغ افزایش نمی‌یابد

مطالعه‌ای جدید نشان می‌دهد کلسترول «بد» با خوردن تخم‌مرغ افزایش نمی‌یابد
کلسترول موجود در تخم‌مرغ ظاهراً سطح کلسترول بد (LDL) را افزایش نمی‌دهد. چربی اشباع، بیشترین تأثیر را بر افزایش LDL دارد.  افرادی که رژیم غذایی کم‌چربی اشباع داشتند و روزانه دو عدد تخم‌مرغ مصرف کردند، در واقع کاهش LDL را تجربه کردند.