شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 سایت اقتصادآنلاین / ۱۴۰۴/۰۳/۱۷

کدام طبقه فر برای پخت کیک، گوشت یا لازانیا مناسب‌تر است؟/هر طبقه فر برای چیست؟

کدام طبقه فر برای پخت کیک، گوشت یا لازانیا مناسب‌تر است؟/هر طبقه فر برای چیست؟
بسیاری از افراد هنگام استفاده از فر، تنها درجه حرارت را تنظیم می‌کنند و به طبقه‌ای که ظرف غذا را در آن قرار می‌دهند توجهی ندارند. در حالی که جای قرارگیری غذا در طبقات مختلف فر، تاثیر مستقیم بر کیفیت، بافت و پخت یکنواخت آن دارد. این ویدیو توضیح می‌دهد که هر طبقه برای چه نوع غذایی مناسب‌تر است و چطور می‌توان از ظرفیت واقعی فر استفاده کرد.