امنیت غذایی تنها به معنای داشتن غذای کافی نیست؛ بلکه این مقوله در مورد اطمینان از این است که آیا همگان میتوانند به طور مداوم به وعدههای غذایی ایمن و مغذی دسترسی داشته باشند یا خیر؟ در همین راستا، اقتصاددانان امنیت غذایی را از طریق چهار ستون کلیدی تعریف میکنند: موجود بودن، در دسترس بودن، مطلوب بودن و ثبات. به بیان دیگر، صرف تولید غذا کافی نیست؛ مردم باید بتوانند آن را بخرند، آن را به روشی سالم مصرف کنند و به یک عرضه پایدار تکیه کنند. لکن، اختلالاتی مانند بحرانهای اقتصادی، جنگها و تغییرات …