دوشنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۴ - 28 July, 2025
 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۳/۱۲/۲۰

مصرف کَره نرخ مرگ و میر را افزایش می‌دهد؟

مصرف کَره نرخ مرگ و میر را افزایش می‌دهد؟
مطالعه‌ای جدید از ارتباط مصرف زیاد کره با افزایش نرخ مرگ‌ومیر خبر می‌دهد، در حالی که متخصصان با تحلیل داده‌های مربوط به بیش از ۲۰۰ هزار بزرگسال دریافته‌اند استفاده از روغن‌های گیاهی به جای کره، نرخ مرگ‌ومیر را تا ۱۷ درصد کاهش می‌دهد.