یکی از مشکلات پیچیده حلنشده جهان در توسعه پایدار این است که چگونه غذای جمعیت جهان را تامین کنیم تا هم به مشکل تغذیه افراد بشر رسیدگی کنیم و هم به مشکلات زمین دامن نزنیم. با وجود آنکه در دهه 1960 و پس از انقلاب سبز احتمال آن میرفت که تولید انواع محصولات پرمصرف بتواند مشکل تغذیه را حل کند، اما جمعیت جهان به 8.2میلیارد نفر در سال 2024 رسیده و پیشبینی میشود تا سال 2050 به 9.6میلیارد نفر برسد. از اینرو امنیت غذایی یکی از مسائل مهم توسعه پایدار است که در سطح جهان با تهدیدهای زیادی روبهروست.