شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 خبرگزاری برنا / ۱۴۰۴/۰۲/۰۲

ارتقای جایگاه مسئولان فنی بخشی از برنامه کلان اصلاح نظام تضمین کیفیت در صنایع غذایی کشور

ارتقای جایگاه مسئولان فنی بخشی از برنامه کلان اصلاح نظام تضمین کیفیت در صنایع غذایی کشور
برنا - گروه اجتماعی؛ مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه سلامت جامعه اولویت اصلی این سازمان است، گفت: برای صدور مجوز فعالیت به‌عنوان مسئول فنی، تنها عنوان مدرک دانشگاهی ملاک نیست، بلکه مجموعه‌ای از معیارهای تخصصی، نیازهای میدانی و سوابق حرفه‌ای در نظر گرفته می‌شود.