شنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۴ - 2 August, 2025
 سایت اندیشه قرن / ۱۴۰۴/۰۳/۱۱

کدام خوراکی‌ها بیشترین ویتامین C را دارند؟ /لیست کامل را ببینید!

کدام خوراکی‌ها بیشترین ویتامین C را دارند؟ /لیست کامل را ببینید!
منابع غیرمرکباتی سرشار از ویتامین C عبارتند از: فلفل دلمه‌ای: یک فلفل دلمه‌ای قرمز متوسط تا ۹۵ میلی‌گرم ویتامین C دارد، در صورتی که یک پرتقال فقط تا ۷۰ میلی‌گرم از این ویتامین را داراست. فلفل‌های زرد و سبز منابع خوبی‌ برای تأمین ویتامین C هستند. کیوی: هر کیوی متوسط حدود ۷۰ میلی‌گرم ویتامین C تأمین می‌کند و از نظر حجم، حتی از مرکبات پیشی می‌گیرد. توت‌فرنگی: یک فنجان توت‌فرنگی (حدود ۲۶ گرم) می‌تواند تا ۹۸ میلی‌گرم ویتامین C داشته باشد و آنتی‌اکسیدان‌های دیگری هم برای مغز و قلب فراهم کند. کلم بروکلی: …