یکشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۴ - 27 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۲/۰۱

۵ نکته مهم برای درست کردن جوجه کباب ماهی‌تابه‌ای

۵ نکته مهم برای درست کردن جوجه کباب ماهی‌تابه‌ای
ایرنا/ کباب یکی از غذاهای سنتی و محبوب کشور ماست که با انواع گوشت و یا مرغ تهیه می‌شود. کباب‌ها بسیار متنوع هستند که از میان آن‌ها می‌توان به کباب کوبیده، شیشلیک، برگ، سلطانی، چنجه، دنده کباب، جوجه کباب و... اشاره کرد. ممکن است این تصور وجود داشته باشد که برای تهیه جوجه کباب حتما به آتش، زغال و منقل