جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۳/۰۷

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید

طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافی‌ست امتحان کنید
مجله دیجی کالا/ میوه‌ی به یکی از میوه‌های باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار می‌آید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذا‌ها و دسر‌های متنوعی با استفاده از میوه‌ی به تهیه می‌شود که همگی لذیذ و مطلوب هستند. امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ایرا