جمعه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۴ - 1 August, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۲/۲۰

دیدگاه یک کارشناس صنایع غذایی درباره تفاوت رب گوجه‌فرنگی خانگی با صنعتی

دیدگاه یک کارشناس صنایع غذایی درباره تفاوت رب گوجه‌فرنگی خانگی با صنعتی
ایرنا/ کرمانشاه - ایرنا - با آغاز فصل گرما و فراوانی گوجه‌فرنگی بسیاری از خانواده‌ها به فکر تهیه رب خانگی می‌افتند که سنت تهیه کردن این محصول در خانه قدمتی طولانی دارد و با انگیزه‌هایی چون طبیعی‌بودن، اطمینان از مواد اولیه و پرهیز از مواد نگهدارنده‌ شیمیایی انجام می‌شود؛ اما آیا واقعاً رب خانگی سالم