چهارشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۴ - 30 July, 2025
 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۴/۰۱/۱۳

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر

خشک کردن زعفران با فناوری جدید؛ کیفیتی بهتر با هزینه کمتر
ایسنا/زعفران، به‌عنوان یکی از ارزشمندترین محصولات کشاورزی جهان، جایگاهی ویژه در میان محصولات صادراتی ایران دارد. با این حال، نحوه فرآوری و خشک کردن آن به‌شدت بر کیفیت نهایی محصول تأثیر می‌گذارد. محققان در پژوهشی تازه تلاش کرده اند تا با به‌کارگیری روشی نوین، زعفرانی باکیفیت‌تر و اقتصادی‌تر تولید کنن