سه شنبه, ۲۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 11 June, 2024
۱۴۰۳/۰۲/۳۰ / خبرگزاری مهر / استانها
استقبال از نوآوری شرکتهای دانش بنیان در عرصه سلامت موادغذایی
کرج- مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: سازمان استاندارد از هرگونه نوآوری و پژوهش در عرصه سلامت صنایع غذایی توسط محققان و شرکت های دانش بنیان استقبال می کند.
https://mehrnews.com/x34Xrp ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۵۷ کد خبر 6111543 استانها البرز استانها البرز ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۵۷ مدیرکل استاندارد البرز مطرح کرد؛ استقبال از نوآوری شرکتهای دانش بنیان در عرصه سلامت موادغذایی
کرج- مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: سازمان استاندارد از هرگونه نوآوری و پژوهش در عرصه سلامت صنایع غذایی توسط محققان و شرکت های دانش بنیان استقبال می کند. به گزارش خبرنگار مهر، محمد آئینی صبح یکشنبه در بازدید از یک واحد تولیدی در حوزه صنایع غذایی در استان البرز گفت: با توجه به مصرف قابل توجه فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس در سبد خانوارها و به ویژه قشر جوان جامعه، اداره کل استاندارد البرز از هرگونه نوآوری و پژوهش در عرصه سلامت صنایع غذایی توسط محققان و شرکتهای دانش بنیان با رعایت الزامات استاندارد استقبال میکند.
مدیرکل استاندارد استان البرز و عضو شورای معاونان سازمان ملی استاندارد ایران بیان کرد: ابداع و طراحی فرآوردهها و محصولات جدید و بومی سازی آن بر اساس ذائقه ایرانیان و ارتقای استانداردهای ملی حوزه سلامت و صنایع غذایی، کاملاً مورد حمایت سازمان ملی استاندارد است و دولت سیزدهم از هرگونه نوآوری در عرصه سلامت و صنایع غذایی بر اساس فرهنگ و ذائقه ایرانی حمایت میکند.
آئینی خاطرنشان کرد: گاهی در بازدید از برخی فروشگاهها بعضاً شکلات و شیرینیهای خارجی ساخت خاور دور و یکی از کشورهای همسایه مشاهده میشود که سنخیتی با فرهنگ اصیل و بومی اسلامی ایرانی نداشته و من به عنوان یک خدمتگزار در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به صورت کامل از اقدام بعضی از افراد در واردات این محصولات شگفت زده و متاسف میشوم.
عضو شورای معاونان سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد: رویکرد دولت مردمی سیزدهم حمایت از صنایع تولیدی داخل و رشد و ارتقای صادرات محصولات ایرانی است و تاکنون در سازمان ملی استاندارد ایران به عهدی که با مردم در جهت دفاع از حق الناس بستهایم، صادقانه وفادار و به آن پایبند هستیم. کد خبر 6111543
کپی شد برچسبها اداره كل استاندارد البرز شرکت های دانش بنیان مواد غذایی
کرج- مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: سازمان استاندارد از هرگونه نوآوری و پژوهش در عرصه سلامت صنایع غذایی توسط محققان و شرکت های دانش بنیان استقبال می کند. به گزارش خبرنگار مهر، محمد آئینی صبح یکشنبه در بازدید از یک واحد تولیدی در حوزه صنایع غذایی در استان البرز گفت: با توجه به مصرف قابل توجه فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس در سبد خانوارها و به ویژه قشر جوان جامعه، اداره کل استاندارد البرز از هرگونه نوآوری و پژوهش در عرصه سلامت صنایع غذایی توسط محققان و شرکتهای دانش بنیان با رعایت الزامات استاندارد استقبال میکند.
مدیرکل استاندارد استان البرز و عضو شورای معاونان سازمان ملی استاندارد ایران بیان کرد: ابداع و طراحی فرآوردهها و محصولات جدید و بومی سازی آن بر اساس ذائقه ایرانیان و ارتقای استانداردهای ملی حوزه سلامت و صنایع غذایی، کاملاً مورد حمایت سازمان ملی استاندارد است و دولت سیزدهم از هرگونه نوآوری در عرصه سلامت و صنایع غذایی بر اساس فرهنگ و ذائقه ایرانی حمایت میکند.
آئینی خاطرنشان کرد: گاهی در بازدید از برخی فروشگاهها بعضاً شکلات و شیرینیهای خارجی ساخت خاور دور و یکی از کشورهای همسایه مشاهده میشود که سنخیتی با فرهنگ اصیل و بومی اسلامی ایرانی نداشته و من به عنوان یک خدمتگزار در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به صورت کامل از اقدام بعضی از افراد در واردات این محصولات شگفت زده و متاسف میشوم.
عضو شورای معاونان سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد: رویکرد دولت مردمی سیزدهم حمایت از صنایع تولیدی داخل و رشد و ارتقای صادرات محصولات ایرانی است و تاکنون در سازمان ملی استاندارد ایران به عهدی که با مردم در جهت دفاع از حق الناس بستهایم، صادقانه وفادار و به آن پایبند هستیم. کد خبر 6111543
کپی شد برچسبها اداره كل استاندارد البرز شرکت های دانش بنیان مواد غذایی
انتخابات فوتبال مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران پرسپولیس استقلال رژیم صهیونیستی غزه شورای نگهبان اسرائیل