شنبه, ۱۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 1 June, 2024


طرز تهیه باقلوا استانبولی در خانه | ساده و خوشمزه - خبرنامه
۱۴۰۳/۰۲/۲۷ / سایت خبرنامه / سبک زندگی

طرز تهیه باقلوا استانبولی در خانه | ساده و خوشمزه - خبرنامه

در این مقاله، طرز تهیه باقلوا استانبولی در خانه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم.

باقلوا یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین شیرینی‌های سنتی خاورمیانه است که با طعم لذیذ و ظاهری زیبا، زینت بخش سفره‌های پذیرایی است. باقلوا انواع مختلفی دارد که باقلوا استانبولی یکی از محبوب‌ترین نوع آن است.

در این مقاله، طرز تهیه باقلوا استانبولی در خانه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم برای تهیه باقلوا استانبولی

برای تهیه باقلوا به مواد زیر نیاز دارید: خمیر یوفکای مخصوص باقلوا: یک بسته (200 گرم) گردو: 250 گرم کره: 250 گرم پودر قند: به میزان لازم دارچین: به میزان لازم هل: به میزان لازم زعفران ساییده شده: به میزان دلخواه (اختیاری) گلاب: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری) طرز تهیه باقلوا استانبولی

مراحل تهیه باقلوا استانبولی، به صورت زیر است:

1. آماده سازی مواد: گردوها را به صورت ریز خرد کنید. کره را آب کرده و به دمای ولرم برسانید. در صورت تمایل، زعفران را در مقداری آب جوش حل کنید. پودر قند را با دارچین و هل مخلوط کنید.

2. پیچیدن باقلوا: یک ورقه خمیر یوفکا را روی سطح صاف پهن کنید و آن را با کره آب شده به طور کامل چرب کنید. لایه نازکی از پودر قند و مخلوط دارچین و هل را روی خمیر بپاشید. یک ردیف از گردوی خرد شده را روی خمیر بریزید. لایه دیگری از خمیر یوفکا را روی مواد قرار دهید و آن را نیز با کره آب شده چرب کنید. مراحل 3 تا 5 را تا آخر خمیرها تکرار کنید. به این ترتیب که هر بار یک لایه خمیر، کره، پودر قند و دارچین و هل و گردو اضافه کنید. با آخرین لایه خمیر یوفکا، باقلوا را پوشش دهید و سطح آن را نیز با کره آب شده چرب کنید.

3. برش باقلوا: با یک چاقوی تیز، باقلوا را به لوزی‌ها یا مربع‌های دلخواه برش دهید. در صورت تمایل، می‌توانید روی هر قطعه باقلو یک نشان یا طرح با چاقو ایجاد کنید.

4. پخت باقلوا: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. قطعات باقلوا را با فاصله کمی از هم در سینی فر بچینید. سینی را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا باقلواها طلایی و برشته شوند.

5. درست کردن شربت باقلوا: در یک قابلمه، 2 پیمانه شکر و 1 پیمانه آب را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شربت به جوش آید. پس از جوش آمدن شربت، 2 قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. بگذارید شربت خنک شود. پس از خنک شدن شربت، آن را با قاشق روی باقلواهای داغ بریزید تا به خوبی به داخل آنها نفوذ کند.

6. تزئین باقلوا: بعد از اینکه باقلواها خنک شدند، می‌توانید آنها را با پودر قند، پسته خرد شده یا بادام خرد شده تزئین کنید. نکات تکمیلی برای پخت باقلوا استانبولی

برای اینکه باقلوا تردتر شود، می‌توانید خمیر یوفکا را قبل از استفاده به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود. همچنین می‌توانید بین لایه‌های خمیر یوفکا از پودر نارگیل رنده شده یا پودر پسته نیز استفاده کنید. اگر شربت باقلوا را زیاد بریزید، باقلوا خمیر می‌شود. پس مراقب باشید که شربت را به اندازه کافی روی باقلوا بریزید. برای اینکه باقلوا طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از زعفران دم کرده در شربت استفاده کنید. باقلوا را می‌توانید تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید. چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

ارسال رتبه

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.