پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
۱۴۰۲/۱۱/۲۷ / خبرگزاری ایسنا / فناوری
حس بویایی ملخ با نانوذرات تقویت شد
محققان دانشگاه واشنگتن موفق به ساخت نانوساختارهای خاصی شدند که قادر به جذب نور و ایجاد گرما است. از این ساختار میتوان برای ذخیره و انتشار مواد شیمیایی استفاده کرد. این گروه از این نانوساختار جدید برای بهبود حس بویایی در ملخ استفاده کردند؛ این نانوساختار باعث شد تا ملخ بوی خاصی را با کارایی بالاتری شناسایی کند.
فوتبال انتخابات ریاست جمهوری ایران استقلال پرسپولیس انتخابات رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین انتخابات ریاست جمهوری 1403 غزه رئال مادرید