یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024


فعالیت دو مرکز شبانه‌روزی سامان‌دهی کودکان خیابانی در اهواز
۱۴۰۳/۰۲/۲۹ / خبرگزاری ایسنا / استانها

فعالیت دو مرکز شبانه‌روزی سامان‌دهی کودکان خیابانی در اهواز

در خوزستان بیش از ۱۴ مرکز شبانه‌روزی نگهداری کودکان وجود دارد که دو مرکز از این تعداد مراکز شبانه‌روزی ویژه سامان‌دهی کودکان خیابانی هستند و در حال حاضر حدود ۱۹ کودک از این مراکز خدمات می‌گیرند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان عنوان کرد فعالیت دو مرکز شبانه‌روزی سامان‌دهی کودکان خیابانی در اهواز

ایسنا/خوزستان در خوزستان بیش از ۱۴ مرکز شبانه‌روزی نگهداری کودکان وجود دارد که دو مرکز از این تعداد مراکز شبانه‌روزی ویژه سامان‌دهی کودکان خیابانی هستند و در حال حاضر حدود ۱۹ کودک از این مراکز خدمات می‌گیرند. مهران کریمیان مدیرکل بهزیستی خوزستان در حاشیه آیین آغاز به کار یک مرکز نگهداری از کودکان خیابانی که امروز (۲۹ اردیبهشت‌ماه) در اهواز برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از وظایف سازمان بهزیستی سامان‌دهی کودکان و نوجوانانی است که در مخاطره آسیب‌های اجتماعی قرار دارند. در این خصوص در خوزستان بیش از ۱۴ مرکز شبانه‌روزی نگهداری کودکان وجود دارد که دو مرکز از این تعداد مراکز شبانه‌روزی ویژه سامان‌دهی کودکان خیابانی هستند و در حال حاضر حدود ۱۹ کودک از این مراکز خدمات می‌گیرند.

وی افزود: علاوه بر این در ۱۲ مرکز شبه‌خانواده در خوزستان، حدود ۳۵۰ کودک در حال نگهداری و سامان‌دهی هستند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: همچنین دو مرکز روزانه سامان‌دهی کودکان کار و خیابانی در اهواز فعال هستند و به صورت روزانه خدمات مددکاری، آموزشی و دیگر خدمات مورد نیاز را به کودکان ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه بسیاری از کودکان کار شناسایی نشده‌اند، عنوان کرد: در حال حاضر ۲۴۰ کودک کار در اهواز شناسایی شده‌اند و از سوی دو مرکز روزانه خدمات دریافت می‌کنند. ۱۹ کودک هم در مراکز شبانه‌روزی نگهداری می‌شوند.

کریمیان بیان کرد: مجموع مراکز فعال در حوزه سامان‌دهی کودکان با مشارکت موسسات خیریه و بخش خصوصی فعالیت می‌کنند.   

وی گفت: کودکان بی‌سرپرست یا کودکانی که سرپرست موثر ندارند و کودکانی که شرایط زندگی در منزل برای آن‌ها فراهم نیست تا سامان‌دهی شرایط خانواده در مراکز شبه‌خانواده نگهداری می‌شوند. همچنین کودکان بی‌سرپرست یا خیابانی تا سن ۱۸ سالگی در مراکز شبه‌خانواده نگهداری می‌شوند و خدمات مختلفی دریافت می‌کنند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان افزود: در این مراکز پیگیری و آغاز تحصیل کودکان و تربیت و پرورش کودکان توسط مددکاران، روان‌شناسان و مراقبان انجام می‌شود. در مراکز شبانه‌روزی نیز پرورش دینی و مذهبی کودکان توسط روحانیان انجام می‌شود. تمام تلاش بر این است کودکان به بهترین شکل ممکن تربیت شوند.

وی بیان کرد: در حوزه کودکان در معرض مخاطره به ویژه کودکان خیابانی، ۱۸ دستگاه متولی هستند و باید در کنار بهزیستی کار سامان‌دهی این کودکان را انجام دهند. اگر این دستگاه‌ها و بخش خصوصی در کنار بهزیستی نباشند، در سامان‌دهی موفق نخواهیم بود.

مدیرکل بهزیستی خوزستان با اشاره به تبعات وجود کودکان در خیابان‌ها گفت: کودکان زیر ۱۸ سال نباید کار کنند زیرا در صورت کار کردن در خطر آسیب قرار می‌گیرند. کار کردن کودکان به ویژه سر چهارراه‌ها و خیابان‌ها موجب می‌شود، آسیب‌های اجتماعی مختلف در کمین این کودکان باشد.

وی بیان کرد: از مردم می خواهیم به جای کمک به کودکان خیابانی که موجب تشویق آن‌ها به کار کردن در خیابان‌ها می‌شود، به موسسات یا بهزیستی که سامان‌دهی این کودکان را انجام می‌دهند کمک کنند تا حضور کودکان سر چهارراه‌ها کمتر شود.

انتهای پیام دبیر شیده ناعمی دبیر افسانه باورصاد خبرنگار دلال آلبوشهبازی لینک کوتاه برچسب‌ها: استانی-اجتماعی اخبار اجتماعی - خوزستان سازمان بهزیستی کودکان کار و خیابانی لینکستان خرید برنج ایرانی مستقیم از کشاورز با کف قیمت بازار آخرین قیمت انواع برنج ایرانی در سال 1403 خدمات سئو سایت دانلود آهنگ خرید بلیط هواپیما سانا‌پرس بوکینگ مبلمان اداری چوب ترمو دانلود آهنگ سویل موزیک جمینجا خرید سی پی ارزان آپ موزیک موزیکفا سایت تخصصی فیلم و سریال تماشای فیلم بلیط هواپیما فلای‌تو‌دی بلیط هواپیما تو‌ر دبی روغن هیدرولیک سرور مجازی ایران خبرگردون طراحی سایت پیوان قیمت ملیگرد امروز خرید هاست فروشگاه تخصصی تشک و تخت عطاری آنلاین در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:-لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.-«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.- ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.- نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود. نظرات شما در حال پاسخ به نظر « » هستید. × لغو پاسخ لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید ارسال