یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024


بیست‌وپنجمین نمایشگاه ایران‌هلث افتتاح شد
۱۴۰۳/۰۲/۳۰ / روزنامه آسیا / اقتصادی

بیست‌وپنجمین نمایشگاه ایران‌هلث افتتاح شد

آیین افتتاحیه بیست‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی صبح دیروز در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد.



  به گزارش آسیانیوز؛ در این مراسم دکتر سیدحیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر روح‌الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، معاون وزیر بهداشت روسیه، مهندس عبدالرضا یعقوب‌زاده، رئیس هیات مدیره اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ایران و دکتر ساقی باقری‌نیا دبیر این اتحادیه و همچنین جمعی از سُفرا و مدیران و مسئولان دولتی حوزه بهداشت و سلامت، حضور داشتند.



امین‌رضا خالقیان دبیر بیست و پنجمین نمایشگاه ایران هلث با اشاره به حضور ۷۰۰ شرکت در نمایشگاه ایران‌هلث، از برگزاری ۶۰ نشست تخصصی جنبی خبر داد که در آن‌ها دستاوردهای حوزه سلامت و فناوری‌های این حوزه به متقاضیان ارائه خواهد شد. علاوه بر این‌ها بازدید ۲۰۰ مهمان خارجی در قالب تورهای خارجی صندوق نوآوری و شکوفایی اجرا نیز می‌شود. روح‌الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور نیز، امنیت و سلامت را دو حوزه مهم در کشور دانست که بیشترین سرمایه‌گذاری در آن صورت گرفته است.

دکتر ساقی باقری‌نیا، دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ایران طی سخنانی در مراسم افتتاحیه با اشاره به اهمیت حوزه‌ تجهیزات پزشکی در حوزه صنعت و سلامت در کشور، از مسئولین درخواست کردند که در طول برگزاری از نمایشگاه بازدید کنند و از نزدیک در جریان دغدغه‌های تولیدکنندگان قرار بگیرند.

دکتر ساقی باقری‌نیا در سخنانش عنوان کرد: «به هر حال بخش تجهیزات پزشکی در طی این چند سال اهمیت خودش را نشان داده است. نمی‌خواهم به تکرار مکررات بپردازم، اما به هر حال دولمتردان ما یکی از افتخارات‌شان، حوزه تجهیزات پزشکی بوده است. از این جهت شایسته است به این حوزه توجه بیشتری کنند، چرا که این بخش پتانسیل لازم را دارد و می‌تواند بیشتر از این افتخار‌آفرین باشد. از سوی دیگر باید توجه داشت که این حوزه چون مربوط با سلامت و جان مردم است، اهمیت بسیاری دارد.»

دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ایران در ادامه گفت: «این عرصه هم مانند دیگر حوزه‌های صنعت با مشکلات خود دست به گریبان است، از مطالباتی که از دولت داریم گرفته تا موضوع رقابت شرکت‌های دولتی با بخش خصوصی. با این‌همه انتظار داریم اتفاق‌های خوبی بیفتد و شاهد حمایت‌های بیشتری باشیم. وام‌هایی که در این سال‌ها از معاونت به تولیدکنندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان داده شده، متناسب با نرخ تورم و افزایش قیمت ارز نبوده است. بزرگترین معضل ما ارز ترجیحی است که نتیجه آن گرفته شدن قدرت رقابت است و باعث می‌شود شرکت‌های نوپا و شرکت‌هایی که چندین سال کار کرده‌اند، بی‌انگیزه شوند و شور و اشتیاقی نداشته باشند که در این حوزه فعالیت کنند. این‌ها می‌تواند به ناامیدی فعالان این عرصه منجر شود، چه این‌که شاهد فرار مغزها و جوانان فعال و تحطیلکرده هستیم. قیمت‌گذاری دستوری هم یکی دیگر از مشکلات ماست.»

دکتر باقری‌نیا در پایان سخنانش گفت: «به‌رغم وجود این مسائل، دلم نمی‌خواهد کام دوستان را در این روز زیبا تلخ کنم. این‌ها موضوعاتی است که در نشست‌های تخصصی که با مراکز و نهادها برگزار خواهیم کرد، به آن می‌پردازیم. تعامل و گفت‌وگوهایی که می‌تواند به رونق این صنعت یاری رساند، صنعتی که بی‌تردید پتاتنسیل بسیاری دارد و انسان‌‎های شریفی در این عرصه کار می‌کنند.

انسان‌هایی که با تلاش و کوشش مداوم، کاری کردند که در این وانفسای کنونی، کمترین مشکلات را داشتیم و کمک و کار و زحمات‌شان نتایج بسیار خوبی داشته است.»