شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

آش اماج


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۳۷۵ گرم
پیاز: ۲ عدد
لوبیا: ۱۰۰ گرم
عدس: ۱۰۰ گرم
سبزی: ۱ کیلو
ـ طرز تهیه:
آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا به‌صورت دانه‌های خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانه‌های درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کرده‌اید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند. پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیاورید.


همچنین مشاهده کنید