جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
بره پلو
ـ مواد لازم: |
برنج: ۲ فنجان |
شکر: ۳۰ گرم |
جعفری ساطوری شده: قدری |
برگ مریم گلی: قدری |
گوشت گوسفند: ۲۵۰ گرم |
کشمش: ۶۰ گرم |
بادام: ۶۰ گرم |
آب گوشت: ۴ فنجان |
فلفل سیاه: ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل هندی: ۱ قاشق مربا خوری |
ادویه: ۰.۵ قاشق مربا خوری |
پیاز: ۳ عدد |
ـ طرز تهیه: |
پیه را در قابلمه آب نموده گوشت گوسفند را قطعه قطعه کرده سرخش کنید، سپس گوشت را از قابلمه بر داشته پیاز خرد شده را در آن ریخته آن را هم کمی در همان پیه، سرخ کرده و مغز بادام کوبیده و برنج را در آن ریخته مدت پنج دقیقه مخلوط فوق را بپزید و در طول این مدت مرتب همش بزنید، سپس ادویه جات، مویز، گوجه فرنگی خرد شده و آب با اندازه کافی ریخته و همش بزنید و روی آتش ملایم بپزید. |
همین که آب کاملاً به مخلوط فوق جذب گردید، گوشت گوسفند و مقداری مریم گلی و جعفری در آن ریخته و در یک محل گرم مدت ۱۷ الی ۲۰ دقیقه بگذارید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران سازمان ملل یمن دولت رئیسی وزیر کشور مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم تعطیلی شنبه ها قوه قضائیه رئیس جمهور شورای نگهبان
مشهد بارش باران تهران پلیس خراسان رضوی سازمان هواشناسی سیل مشهد قوه قضاییه شهرداری تهران قتل آموزش و پرورش فضای مجازی
بازار خودرو مسکن وام ازدواج قیمت دلار خودرو قیمت طلا مالیات قیمت خودرو تعطیلی شنبه بانک مرکزی دلار ایران خودرو
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران همایون شجریان فردوسی شاهنامه
سرعت اینترنت دانشگاه تهران
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین ترکیه اوکراین نوار غزه طوفان الاقصی
فوتبال تراکتور جام حذفی استقلال پرسپولیس سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس رئال مادرید
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل عیسی زارع پور سامسونگ تبلیغات دوربین تلفن همراه
بارداری چای خواب دیابت کاهش وزن چاقی زوال عقل