جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
دال
ـ مواد لازم: |
ماش: ۷۵۰ گرم |
میخک: ۳ عدد |
هل: ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی: ۰.۵ فنجان |
آب لیموترش: ۰.۵ فنجان |
زیره: ۴ عدد |
زنجبیل: ۱ عدد |
فلفل قرمز: ۳ عدد |
سیر: ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز: ۱ عدد |
ـ طرز تهیه: |
لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد، وقتیکه خوب پخته شد آن را توی چلو صافی صاف کنید بهطوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند. سپس با گوشتکوب، ماش را توی کاسهای نرم کرده آبی را که از چلو صافی گذرانیده اید، روی آن بریزید. |
در دیگ دیگر، یکدانه پیاز را خورد کرده با دو سه قاشق سیر و چند دانه زیره، و دو سه عدد هل و دو سه عدد میخک و یک تکه کوچک زنجبیل و دو سه عدد فلفل قرمز با پیاز سرخ کنید، آب ماشی که حاشر کردهاید، رویش بریزید و به آن رب گوجه فرنگی و یا نیم استکان لیمو بزنید. هندیها دال را اغلب با کته میخورند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل ایران رئیس جمهور مازندران رئیسی توماج صالحی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی دولت مجلس شورای نگهبان سید ابراهیم رئیسی
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی بارش باران پلیس فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری تهران قتل
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو ایران خودرو مالیات مسکن تعطیلی شنبه بانک مرکزی دلار طلا
لیلا حاتمی علی حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال سینمای ایران فردوسی همایون شجریان سینما
رژیم صهیونیستی غزه آمریکا روسیه فلسطین جنگ غزه حماس چین اوکراین ترکیه یمن نوار غزه
فوتبال استقلال پرسپولیس تراکتور جام حذفی سپاهان لیگ برتر جواد نکونام بازی لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
گوگل هوش مصنوعی آیفون اپل سامسونگ باتری سونی تبلیغات سرعت اینترنت عیسی زارع پور
خواب چای بارداری دیابت کاهش وزن چاقی سرماخوردگی