جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
بگارابیگن
ـ مواد لازم: |
بادمجان: ۶ عدد |
فلفل قرمز: ۳ عدد |
کنجد: ۱ قاشق سوپخوری |
سیر: ۱ عدد |
پیاز: ۲ عدد |
آب تمر: ۰.۵ فنجان |
نارگیل: ۱ فنجان |
زیره: ۱ قاشق سوپخوری |
گشنیز: ۱.۵ قاشق سوپخوری |
فلفل: قدری |
زردچوبه: قدری |
نمک: قدری |
روغن: ۳ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
بادنجانهای متوسط را به چهار قسمت تا نصف حجم طولی آن، قاچ کنید. نارگیل خشک کوبیده و سه عدد فلفل قرمز و یک قاشق زیره و یک قاشق خشخاش را بو بدهید و سپس آن را یکوبید و عرق یکعدد سیر با گشنیز سبز را گرفته با قدری فلفل و زرد چوبه و نمک مخلوط نموده و آن را با مواد فوق بیامیزید. |
ادویهجات مذکور را در وسط بادنجان جای دهید و بادنجانها را با نخ ببندید. دو سه دانه پیاز را حلقه حلقه بریده با سه قاشق روغن در دیگ ریخته و بادنجانها را رویش بچینید و کمی سرخش کنید. پس از اینکه مختصری سرخ شد، روی بادنجانها آب بریزید تا بپزد. وقتی که بادنجانها پخت، نیم فنجان آب تمر غلیظ روی آنها بریزید تا روغن پس بدهد، وقتیکه سر سفره میبرید، تخمها را با قیچی قطع کنید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس رئیس جمهور دولت رئیسی سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی تعطیلی شنبه ها قوه قضائیه شورای نگهبان سید ابراهیم رئیسی
سیل مشهد هوش مصنوعی هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس بارش باران قوه قضاییه قتل شهرداری تهران آموزش و پرورش
قیمت خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو مالیات مسکن بانک مرکزی دلار سایپا یارانه
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سریال تلویزیون سینمای ایران فردوسی همایون شجریان سینما
دانشگاه تهران فضا
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا روسیه جنگ غزه حماس چین اوکراین ترکیه نوار غزه
فوتبال تراکتور بارسلونا استقلال پرسپولیس جام حذفی لیگ برتر سپاهان بازی لیگ برتر ایران باشگاه استقلال رئال مادرید
آیفون اپل گوگل اینترنت سامسونگ عیسی زارع پور تبلیغات دوربین تلفن همراه
چای بارداری دیابت کاهش وزن چاقی زوال عقل