شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سس خامه


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۱ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده: ۱۰۰ گرم
خامه: ۰.۷۵ فنجان
کره: ۱ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه: ۲ فنجان
ـ طرز تهیه:
آرد را در کره ریخته قبل از اینکه رنگ بیاندازد، شیر را در آن ریخته و خوب همش زده دسته جعفری را اضافه نموده بگذارید ده دقیقه بجوشد. سپس آن را از روی آتش براشته رویش خامه بریزید.


همچنین مشاهده کنید