شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

گروه چربی‌ها و روغن‌ها (Fat list)


چربى‌ها براساس نوع چربى آنها به سه گروه تقسيم‌ شده‌اند:
چربى‌هاى اشباع (SFA)، با يک باند مضاعف (MUFA) و يا چند باند مضاعف (PUFA)
مصرف چربى کمتر به‌ويژه استفاده از چربى‌هاى غيراشباع شده در پيشگيرى از بيمارى‌هاى قلبى - عروقى و سرطان‌ها توصيه مى‌شود.
هر جانشين چربى برابر است با:
- ۱ قاشق مرباخورى مارگارين (روغن‌هاى هيدروژنه شده) و يا روغن مايع گياهي.
- ۱ قاشق غذاخورى از سُس سالاد معمولى.


همچنین مشاهده کنید