جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
خورش ماهی
ـ مواد لازم: |
ماهی: ۱ عدد |
پیاز: ۳۷۵ گرم |
فلفل قرمز: ۶ عدد |
ادویه: قدری |
نمک: قدری |
آب تمر: ۲ فنجان |
گشنیز: ۳ برگ |
زیره: ۱ قاشق سوپخوری |
کنجد: ۱ قاشق سوپخوری |
زنجبیل: ۱ عدد |
سیر: ۱ عدد |
روغن: ۳ قاشق سوپخوری |
ـ طرز تهیه: |
اولی ماهی تازه را صاف کرده سپس قطعه قطعهاش کنید پنج سیر پیاز را حلقه حلقه کرده و آنگاه یکدانه سیر با چند برگ گشنیز را کوبیده عرق آنرا به اندازه نیم استکان در آورید. سپس به اندازه بک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز و یک قاشق چای خوری خشخاش و چند عدد فلفل قرمز همه اینها را کمی بو داده و بگوئید و یک تکه زنجبیل هم کوبیده با آن مخلوط نمائید . |
سه قاشق سوپخوری روغن در دیگ ریخته رویش پیازها را بچینید ادویه را به قطعات ماهی آمیخته روی آن بچینید. سپس کمی نمک با قدری پیاز روی آن ریخته بگذارید به مدت ده دقیقه سرخ شود. سپس آب تمر هندی را گفته به اندازه دو فنجان رویش بریزید ولی خورش را با قاشق هم بزنید و روی آتش کم آن را بپزید. این خورش را با کته میخورند. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران توماج صالحی دولت سیزدهم مازندران دولت رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور مجلس شورای نگهبان قوه قضائیه تعطیلی شنبه ها
سیل مشهد هواشناسی سیل مشهد تهران خراسان رضوی بارش باران پلیس شهرداری تهران قوه قضاییه قتل آموزش و پرورش
قیمت خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو مالیات مسکن دلار بانک مرکزی سایپا یارانه
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سریال تلویزیون سینمای ایران فردوسی همایون شجریان سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس اوکراین چین ترکیه نوار غزه
فوتبال بارسلونا استقلال پرسپولیس تراکتور جام حذفی لیگ برتر سپاهان بازی لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل اینترنت سامسونگ تبلیغات عیسی زارع پور دوربین
چای بارداری دیابت کاهش وزن چاقی زوال عقل