جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

ترکیب و خواص غذائی سویا


دانه سويا حاوى پروتئين، چربي، هيدرات کربن و عناصر معدنى است. پروتئين و چربى (ليپيد) قسمت اعظم ارزش سويا را شامل شده و حدود ۶۰ درصد ترکيبات دانه را تشکيل مى‌دهند. ميزان ترکيبات دانه سويا به‌شدت تحت‌تأثير شرايط آب وهوائى و رقم آن قرار دارد. در جدول (مقدرا تقريبى مواد تشکيل دهنده بذر سويا) مقدار تقريبى مواد تشيل‌دهنده بذر مشخص شده است.
  جدول مقدار تقريبى مواد تشکيل‌دهنده بذر سويا
ترکيبات پروتئين چربى فيبر هيدرات‌کربن رطوبت مواد معدنى
مقدار (%) ۵۰-۳۰ ۲۵-۱۳ ۶/۳-۲/۶ ۳۴-۱۴ ۹/۴-۵ ۶/۴-۳/۳


همچنین مشاهده کنید