جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
کمپوت انجیر
ـ مواد لازم: |
لیمو ترش متوسط: ۱عدد |
گلاب: یک چهارم پیمانه |
پیاز قرمز خرد شده: ۱ عدد |
آب: یک ونیم پیمانه |
عسل: نصف پیمانه |
ساقه دارچین: ۲ عدد |
وانیل: نصف قاشق چایخوری |
انجیر تازه متوسط: نیم کیلو |
گلابی سفت متوسط: ۲ عدد |
ـ طرز تهیه: |
با استفاده از یک چاقوی پوست کن، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقههای پوست را تمیز کرده و آنها را به شکل نوارهای باریک خلال کنید. پوست خلال شده، گلاب، آب عسل، ساقه دارچین و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه بدون سرپوش بجوشانید. |
گلابیها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده و تخم و سایر زواید آنها را خارج کنید. سپس آنها را همراه با انجیر به مواد درون قابلمه اضافه کرده و بدون سرپوش به مدت ۵ دقیقه بپزید تا میوهها نرم و پخته شوند. ساقههای دارچین را دور انداخته و میوههای پخته شده را درون یک کاسه بریزید و شیره را بدون سرپوش با حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود. سپس آن را روی کمپوت ریخته و پس از سرد شدن سرو کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی عسل روی این کمپوت بریزید . |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
عراق انتخابات دانشگاه تهران حماس حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس شهید مطهری
ایران بارش باران هواشناسی یسنا هلال احمر قوه قضاییه روز معلم تهران سیل معلم پلیس شهرداری تهران
قیمت خودرو سهام عدالت قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی سایپا کارگران ارز
عمو پورنگ سریال موسیقی پردیس پورعابدینی تلویزیون صداوسیما عفاف و حجاب مسعود اسکویی سینمای ایران سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه ترکیه اوکراین چین نوار غزه انگلیس
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر تراکتور جواد نکونام بازی سپاهان لیگ برتر ایران رئال مادرید
هوش مصنوعی کولر گوگل تلفن همراه همراه اول تبلیغات اینستاگرام اپل
خواب فشار خون کبد چرب چاقی رابطه جنسی