پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
میوههای خشک یا خشکبار
پسته گردو، فندق که تنها مغز آنها خوراکى است، در مجموع، ميوههاى خشک متداول در ايران را تشکيل مىدهند. درسابق، غالباً بادام نيز جزء اين گروه محسوب مىشد ولى بهدليل تفاوتهاى فراوان بادام با ساير ميوههاى هستهدار، درحال حاضر اين ميوه با وجودى که تخمدان رشد و نمو يافته آن خوراکى نيست، در گروه ميوههاى هستهدار طبقهبندى مىشود. مهمترين تفاوت بين بادام و ميوههاى خشک، در اين است که در بادام قسمت چوبى محافظ بذر از سخت شدن درونبر -Endocarp، حاصل مىشود، در حالى که قسمت سخت ميوههاى خشک حاصل خشبى شدن ميانبر - Mesocarp، است و درونبر به شکل يک لايه نازک به داخل آن چسبيده است. | ||
همچنین مشاهده کنید