جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

صنایع غذائی - ادامه(۲)


رديف عناوين دروس در روش اجرائى 'سالى - واحدي' شماره درس شماره کتاب تعداد واحد شرايط تطبيق
حداقل
نمره
قبولي
دارد ندارد
۱ شيمى (۲) و آزمايشگاه ۵۴۴۲ ۳ ٭ ۱۰
۲ فيزيک (۲) و آزمايشگاه ۵۴۴۱ ۳ ٭ ۱۰
۳ زيست‌شناسى و آزمايشگاه ۴۶۳۷ ۲ ٭ ۱۰
۴ صنايع غذائى ۴۶۲۷ ۲ ٭ ۱۰
۵ ميکروبيولوژي ۴۶۲۸ ۳۵۹/۷۱ ۳ ٭ ۱۰
۶ عمليات ميکروبيولوژى ۴۶۲۹ ۳۵۹/۶۷ ۲ ٭ ۱۲
۷ ---- ٭ ---
۸ اصول تغذيه ۴۶۳۱ ۲ ٭ ۱۰
۹ ---- ٭ ---
۱۰ ---- ٭ ---
۱۱ کارآموزى ۴۶۳۸ ۲ ٭ ۱۲
۱۲ بهداشت و ايمنى کار در کارخانجات مواد غذائي ۴۶۳۴ ۲ ٭ ۱۰
۱۳ فرآورده‌هاى گياهي ۴۶۳۵ ۴ ٭ ۱۲
۱۴ فراورده‌هاى دامي ۴۶۳۶ ۴ ٭ ۱۲
۱۵ ---- ٭ ---
۱۶ ---- ٭ ---
۱۷ مبانى و کاربرد رايانه ۱۵۱۶ ۴۸۶/۲ ۲ ٭ ۱۰
۱۸ ---- ٭ ---
۱۹ اصول کنترل کيفيت ۴۶۳۰ ۲ ٭ ---
۲۰ ماشين‌هاى صنايع غذائى ۴۶۳۲ ۲ ٭ ---
۲۱ سردخانه و انبار ۴۶۳۳ ۲ ٭ ---
۲۲ زبان (۳) ۵۵۰۰ ۲ ٭ ---
- شرط تطبيق دروس در روش اجرائى - 'نيم‌سالى - واحدي' با دروس مشابه به روش اجرائى 'سالى - واحدي' تطابق دروس و کسب نصاب نمره قبولى در هر کدام از درس‌هاى همسان مى‌باشد.
- دروس همسان در رديف‌هاى متناظر قرار داده شده‌اند.


همچنین مشاهده کنید