سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

تداخل غذا و دارو


داروها از طريق افزايش يا کاهش دسترسى به ماده مغذى خاص و يا حتى با ايجاد اجزاء کوچکى از غذا که سمى بوده و معمولاً ناديده گرفته مى‌شوند، مى‌توانند بر ارزش غذائى که ما مى‌خوريم تأثير گذارند. به‌عبارت ديگر اثر دارو تحت تأثير آن چيزى که مى‌خوريم و مى‌نوشيم و نيز وضعيت تغذيه ما از مرحله سوء‌تغذيه تا چاقى قرار مى‌گيرد.
نوع ديگر مداخله به اين شکل است که اجزاء مهم بعضى غذاها در رژيم معمول، مثل کافئين موجود در قهوه و چاى و يا فلاونوئيدها و آنتوسيانين‌ها در انگور قرمز و توت‌ها به‌عنوان دارو قلمداد مى‌شوند.


همچنین مشاهده کنید