پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

خمیر پیتزا


ـ مواد لازم:
آرد سفید: ۲ فنجان
سس گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق مرباخوری
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
روغن: ۰.۳۵ فنجان
شیر هموژنیزه: ۰.۶۵ فنجان
ـ طرز تهیه:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک می‌کنیم. روغن و شیر را در یک فنجان اندازه‌گیری می‌ریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی به‌هم نمی‌زنیم. شیر و روغن را یک‌مرتبه در مواد خشک می‌ریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم می‌زنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون می‌آوریم و روی کاغذ رو غنی قرار می‌دهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم. قالبی که مخصوص پای می‌باشد و چرب نشده است حاضر می‌کنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار می‌دهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ می‌کنیم. خمیر آماده است به روش پخت پیتزا بروید.


همچنین مشاهده کنید