جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
سالاد کلمپیچ
ـ مواد لازم: |
کلمپیچ قرمز: ۵۰۰ گرم |
زیتون سبز: ۵ قاشق سوپخوری |
لبو: ۳۰۰ گرم |
سرکه: ۳ قاشق سوپخوری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
مغز کلمپیچ را ریز ریز خرد کرده رویش نمک بپاشید و نیمساعت آن را کنار گذاشته سپس آبی که از کلم خارج گردیده پاک کرده، لبو را ریز خورد کنید. آنگاه برگهای کلم را روغن زیتون و سرکه و فلفل زده آنها را در سالاد خوری بریزید و روی آن لبوهای خرد شده را ریخته سر سفره بیاورید. |
همچنین مشاهده کنید