جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

سالاد کلم‌پیچ


ـ مواد لازم:
کلم‌پیچ قرمز: ۵۰۰ گرم
زیتون سبز: ۵ قاشق سوپ‌خوری
لبو: ۳۰۰ گرم
سرکه: ۳ قاشق سوپ‌خوری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
مغز کلم‌پیچ را ریز ریز خرد کرده رویش نمک بپاشید و نیم‌ساعت آن را کنار گذاشته سپس آبی که از کلم خارج گردیده پاک کرده، لبو را ریز خورد کنید. آنگاه برگ‌های کلم را روغن زیتون و سرکه و فلفل زده آنها را در سالاد خوری بریزید و روی آن لبوهای خرد شده را ریخته سر سفره بیاورید.


همچنین مشاهده کنید