جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
سوپ ترهفرنگی و سیبزمینی
ـ مواد لازم: |
سیبزمینی: ۵۰۰ گرم |
کره: ۲ قاشق سوپخوری |
آب: ۱ لیتر |
ادویه: ۳ قاشق سوپخوری |
توت: ۳ عدد |
تخممرغ: ۳ عدد |
شیر هموژنیزه: ۰.۵ فنجان |
ـ طرز تهیه: |
سیبزمینی و ترهفرنگی را قطعهقطعه نموده با آب و نمک در قابلمه بجوشانید. پس از ۲۰ دقیقه مواد فوق را از الک رد کرده دوباره آن را توی قابلمه ریخته پنج دقیقه دیگر بجوشانید. سپس شیر و زرده تخممرغ و کره و نان سرخشده را داخل ظرف سوپخوری ریخته سوپ موجود در قابلمه را در آن بریزید و آن را سر سفره بیاورید. |
همچنین مشاهده کنید