پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

دلمه گوجه‌فرنگی با مایکروفر


ـ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
گوجه‌فرنگی: ۵ عدد
سبزی دلمه: ۰.۵ فنجان
برنج: ۰.۵ فنجان
لپه: ۰.۳۵ فنجان
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
کره: ۳۵ گرم
زعفران: ۰.۵ قاشق مربا‌خوری
آب: ۱ فنجان
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
ابتدا لپه را ۲ الی ۳ ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. برنج را شسته به ظرف فوق اضافه کرده و ۲ برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به ان اضافه کنید و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید.
گوشت چرخ کرده، پیاز داغ، نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته آن را خوب مخلوط کرده و به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید، (در این فاصله آن را یکبار خوب هم یزنید). مقداری رب گوجه را با آب جوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. تمامی مواد فوق را در یک ظرف بزرگ همراه سبزی دلمه خوب مخلوط کنید. سر گوجه فرنگی‌ها را به شکل دایره ببرید و بردارید و داخل آنها را خالی کنید. داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید و بعد سر گوجه‌فرنگی‌ها را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه‌فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۲۵ - ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم.


همچنین مشاهده کنید