جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

پای پوره سیب‌زمینی با مایکروفر


ـ مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم
سیب‌زمینی: ۹۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
آرد سفید: ۱۵ گرم
رب گوجه‌فرنگی: ۱۵ گرم
آب: ۰.۰۹ لیتر
شیر هموژنیزه: ۰.۱۵ لیتر
کره: ۱۵۰ گرم
روغن: ۱۵ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و روغن به آن اضافه نمائید و مدت ۳ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و مدت ۲ دقیقه دیگر داخل مایکروفر بگذارید و در این مدت یکبار مخلوط گوشت و پیاز را هم بزنید. حالا آرد، نمک و فلفل و رب گوجه‌فرنگی را که در آب حل کرده‌اید به ان اضافه کنید و درب آن را گذاشته و مدت ۱۰-۸ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید و در این فاصله آن را ۲ بار هم بزنید.
سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به ابعاد ریز خرد کنید و داخل یک ظرف پیرکس جداگانه بریزید و حدود ۱۰۰ میلی لیتر از شیر را روی آن بریزید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و روی پوشش را سوراخ کنید و مدت ۱۷-۱۵ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. پس از این مدت ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و برای مدت ۵ دقیقه روی آن را بر ندارید، سپس سیب‌زمینی‌ها را نرم کرده و با تخم‌مرغ، شیر باقی مانده و کره مخلوط نموده روی گوشت پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و مدت ۴-۳ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید تا پنیر آب شود.


همچنین مشاهده کنید