شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

املت قارچ با مایکروفر


ـ مواد لازم:
قارچ: ۱۵۰ گرم
تخم‌مرغ: ۳ عدد
پیاز ریز سفید: ۱ عدد
کره: ۲۵ گرم
روغن: ۳۵ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کنید و همراه قارچ خرد شده داخل ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و روغن یا کره را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. (در این فاصله آن را یک‌بار هم می‌زنیم). تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جدا همراه مقداری نمک و فلفل خوب هم زده و به ظرف اضافه می‌کنیم و سپس ۳-۴ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می‌دهیم. (در صورتی‌که درب ظرف را به‌صورت نیمه بگذارید تخم‌مرغ‌ها سریع‌تر سفت می‌شوند). بدین ترتیب غذا آماده است.


همچنین مشاهده کنید