شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

املت پنیر و گوجه فرنگی


ـ مواد لازم:
تخم مرغ: ۱۲ عدد
روغن زیتون: ۱ فنجان
گوجه فرنگی: ۳ فنجان
سیر: ۲ عدد
پنیر گرویر: ۱۵۰ گرم
شیر هموژنیزه: ۱۲ قاشق سوپخوری
خامه: ۱۵۰ گرم
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
دو قاشق از روغن زیتون را در تابه می‌ریزیم و می‌گذاریم داغ شود‌، گوجه فرنگی را در روغن می‌ریزیم و یک تفت می‌دهیم‌، کمی جعفری خرد شده و نمک و فلفل داخل گوجه فرنگی می‌نمائیم و آن را از روی آتش بر‌می‌داریم و با تخم مرغ‌ها و شیر شش قطعه املت تهیه می‌کنیم و لای هر املت مقداری از گوجه فرنگی آماده شده می‌ریزیم و املت را می‌پیچیم، بعد املت‌ها را در دیس قرار می‌دهیم و روی هر املت کمی پنیر رنده شده و کمی خامه و باز کمی پنیر می‌ریزیم.


همچنین مشاهده کنید