چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ترشی خرما


ـ مواد لازم:
خرما: ۱۰۰۰ گرم
نمک: قدری
سماق: ۵۰۰ گرم
آب تمر: ۵۰۰ گرم
آب لیموترش: ۱ فنجان
سیر: ۲ عدد
ادویه: ۴ قاشق مربا خوری
دارچین: ۲ قاشق مربا خوری
فلفل: ۲ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
این ترشی بدون سرکه تهیه می‌شود و بسیار مطلوب می‌باشد و برای اشخاصی که نسبت به سرکه حساسیت دارند بیشتر قابل استفاده است. سماق را دو سه لیوان آب خیس می‌کنیم و می‌گذاریم رسوب کند و آب آن ترش شود. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس می‌کنیم (حدود ۲۴ ساعت باید بماند) تا آب تمبر نیز ترش شود آب سماق و آب تمبر را صاف می‌کنیم و با آب لیمو مخلوط می‌سازیم.
چند جوش می‌دهیم بعد خرما را از چرخ رد می‌کنیم و با آب سماق و تمبر و آبلیموی جوشیده مخلوط می‌کنیم. برای اینکه خرما کاملاً حل شود ممکن است این مخلوط را یکی دو جوش بدهیم بعد با ادویه مخلوط می‌سازیم و در صورتی‌که بخواهیم سیر مصرف کنیم سیر را با کمی آب لیمو چند جوش می‌دهیم، بعد نرم می‌کوبیم و با ترشی مخلوط می‌نمائیم.


همچنین مشاهده کنید