جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
ترشی انبه
ـ مواد لازم: |
سرکه: ۰.۵ لیتر |
نمک: قدری |
آب لیموترش: ۰.۵ لیتر |
انبه: ۵۰۰ گرم |
رب گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم |
زعفران: ۱.۵ قاشق مربا خوری |
هل: ۱.۵ قاشق مربا خوری |
دارچین: ۱.۵ قاشق مربا خوری |
خاک قند: ۱.۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
چون معمولاً انبه خشک در دسترس میباشد لذا قبلاً برای آماده کردن انبه خشک به این طریق عمل میکنیم: انبه را یک شب در آب لیمو حل میکنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط مینمائیم و زعفران سائیده و دارچین و هل کوبیده و خاک قند را اضافه میکنیم، مقدار خاک قند و سایر ادویهجات بستگی به ذائقه ما دارد و به اندازهای که دوست داریم میتوانیم کم یا زیاد کنیم. |
بعد سرکه را میریزیم و بههم میزنیم تا تمام مواد مخلوط شده و برشی کاملاً جا بیافتد این ترشی باید کاملاً غلیظ و تقریباً سفت باشد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
رئیسی تهران ابراهیم رئیسی توماج صالحی حجاب گشت ارشاد سریلانکا رهبر انقلاب کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
کنکور آتش سوزی سیل هواشناسی سازمان سنجش خراسان جنوبی شهرداری تهران سلامت پلیس فراجا قتل زنان
خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی مهران مدیری تلویزیون فیلم سحر دولتشاهی سینمای ایران کتاب بازیگر تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل ایران غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس طوفان الاقصی اوکراین اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس پیری داروخانه دوش گرفتن