جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

ترشی انبه


ـ مواد لازم:
سرکه: ۰.۵ لیتر
نمک: قدری
آب لیموترش: ۰.۵ لیتر
انبه: ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲۵۰ گرم
زعفران: ۱.۵ قاشق مربا خوری
هل: ۱.۵ قاشق مربا خوری
دارچین: ۱.۵ قاشق مربا خوری
خاک قند: ۱.۵ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
چون معمولاً انبه خشک در دسترس می‌باشد لذا قبلاً برای آماده کردن انبه خشک به این طریق عمل می‌کنیم: انبه را یک شب در آب لیمو حل می‌کنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط می‌نمائیم و زعفران سائیده و دارچین و هل کوبیده و خاک قند را اضافه می‌کنیم، مقدار خاک قند و سایر ادویه‌جات بستگی به ذائقه ما دارد و به اندازهای که دوست داریم می‌توانیم کم یا زیاد کنیم.
بعد سرکه را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شده و برشی کاملاً جا بیافتد این ترشی باید کاملاً غلیظ و تقریباً سفت باشد.


همچنین مشاهده کنید