جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
ساندویچ، پیتزا و سوفله
| |
ـ نکات لازم برای تهیه ساندویچ: | |
بهطور کلی ساندویچ در پذیرائیهای عصرانه و چای قبل از شام مصرف میشود و در پذیرائیهای کوکتل نیز از ساندویچهای ظریف استفاده میشود اصولا ساندویچ را باید در نهایت دقت و ظرافت تهیه کرد بهطوری که برای صرف آن احتیاج به کارد و چنگال نباشد نانی که برای ساندویچ مصرف میشود باید خیلی ظریف بریده و قالب زده شود و قسمت برشته اطراف آن گرفته شود (از نانهای شور کوچک برشته شده یا ولوان کوچک آماده برای فروش نیز میتوان استفاده کرد). کرهای که برای ساندویچ مصرف میشود باید با چنگال زده شود و نرم و یکنواخت باشد. باید دقت کرد هنگامیکه مواد روی نانها مالیده میشود اطراف نانها را آغشته ننمایند. تزئینات ساندویچ که از سبزیها است باید مقارن صرف ساندویچ روی آن قرار گیرد. در صورتیکه ساندویچها بسیار باشند ناگزیر مدتی قبل از مصرف تهیه میشوند برای آن که خشک نشوند بهتر است روی دیسهای ساندویچ را پوشانید و کمی پیش از صرف روی آنها را برداشت، مواد چرخ شده را موقعی که به مصرف ساندویچ میرسانیم ممکن است در قیف بریزیم، بعد روی نان ساندویچ کره مالیده را به شکل گل تزئین کنیم. | |
ـ نکات لازم برای تهیه پیتزا: | |
۱. خمیر پیتزا را میتوانیم از نانوائی تهیه کنیم و یا از خمیر مخصوص (که دستور آن در همین قسمت وجود دارد) استفاده کنیم. | |
۲. بهجای گوجه فرنگی که در اغلب پیتزاها پرح داده شده میتوانیم از سس مخصوص پیتزا (که دستور آن در قسمت سسها وجود دارد) استفاده کنیم. | |
۳. خمیر و موادی که در انواع پیتزا دستور داده شده برای تهیه دو پیتزای بزرگ یا سه پیتزای کوچک کافی است. | |
۴. پیتزا بهتر است در ظرف فلزی نازک از قبیل آلمینیوم تهیه شود و با همان ظرف سرو گردد طبخ آن در ظرف نسوز هم ممکن است. | |
۵. پنیری که به مصرف انواع پیتزا می رسد بهتر است از پنیر گرویر یا گودا Gouda باشد (پنیر گوریر یاد گودا در حرارت آب میشود و روی پیتزا را طلائی میکند) | |
۶. نان پیتزا در موقع طبخ باید به حدی پخته شود که نه زیاد خشک و برشته و نه خمیر و خام باشد. | |
۷. اگر بخواهیم روی پیتزا زودتر طلائی شود و نانش خشک نگردد ظرف پیتزا را بعد از پختن زیر فر در قسمتی که شعله دیده میشود به مدت پنج دقیقه قرار میدهیم. | |
۸. فوندو نوعی غذا شبیه به پیتزاست که مربوط به ناحیه بورگونی در فرانسه است. | |
ـ نکات لازم برای تهیه سوفله: | |
۱. باید زمان طبخ کاملاً مراعات بشود یعنی بعد از آماده شدن سوفله که طبخ آن حداکثر سه ربع تا یک ساعت طول میکشد سوفله باید مصرف شود. | |
۲. حرارتی که به زیر سوفله میرسد باید بیشتر از روی آن باشد. | |
۳. زرده و سفیده تخم مرغ در اخر کار تهیه شود و سفیده را باید بعد از اینکه تمام مواد مخلوط شد داخل مایه کرد و بلافاصله در فر قرار داد. | |
۴. در فر را تا سوفله اماده نشده است نباید باز کرد. | |
۵. فر را قبل از قرار دادن ظرف سوفله باید گرم و آماده نمود. | |
۶. پنیر سوفله بهتر است که گرویر باشد چون آب میشود و روی سوفله طلائی میگردد. | |
۷. سوفله هم یک غذای فرانسوی است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان ایران و اسرائیل انفجار استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل گشت ارشاد حجاب ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت وعده صادق
سیل تهران فراجا زلزله هواشناسی زمین قتل قوه قضاییه سیلاب فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی
قیمت خودرو چین قیمت طلا فرودگاه بانک مرکزی بازار خودرو خودرو قیمت دلار تورم ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت سکه
تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب تئاتر موسیقی
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا سازمان ملل جنگ غزه روسیه امیرعبداللهیان شورای امنیت عملیات وعده صادق حماس اسراییل
استقلال فوتبال پرسپولیس شمس آذر قزوین علی دایی لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا صنعت نفت آبادان رئال مادرید بارسلونا بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی گوگل فناوری سامسونگ تلگرام اپل ناسا وزیر ارتباطات
خواب پزشک چاقی پیاده روی