پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
دلمه فلفل
ـ مواد لازم: |
فلفل فرنگی شیرین: ۸ عدد |
کرفس خرد شده: ۰.۲۵ فنجان |
پیاز: ۱ عدد |
گردو: ۰.۵ فنجان |
کره: ۴۵ گرم |
فلفل هندی: ۰.۲۵ فنجان |
شیر هموژنیزه: ۱ فنجان |
نان سوخاری: ۱ فنجان |
ذرت بو داده بی نمک: ۰.۷۵ فنجان |
نمک: ۰.۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
به استثنای فلفل سبز فرنگی، سایر مواد بالا را در دیگ ریخته روی آتش ملایم بپزید. سپس فلفل سبز فرنگی را تمیز شسته قسمتهای داخلی آن را بیرون آورده و بهجای آن، مواد مذکور را پر کنید. آنگاه فلفلها را در دیگ چیده در آن را محکم ببندید و نیم ساعت روی آتش بگذارید تا بپزد. پس از اینکه فلفلها کمی پخته شد، خردههای نان و کره را روی آن ریخته دوباره آن را روی آتش بگذارید تا سرخ بشود. |
پس از اینکه فلفلها پخته شد آنها را در بشقاب چیده اطراف آن را با برگ جعفری زینت بدهید و سر سفره بیاورید. با ریختن چند قاشق آبلیمو بر خوشمزگی دلمه خواهید افزود. |
همچنین مشاهده کنید