جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
دلمه کدو
ـ مواد لازم: |
کدو: ۵ عدد |
گوشت بدون استخوان: ۲۵۰ گرم |
خامه: ۱۰۰ گرم |
پیاز: ۳ عدد |
ریحان: قدری |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
پوست کدو را کنده میان آن را خالی نموده قیمه و پیاز سرخ شده را داخل آن کرده و قدری ریحان خرد شده و نمک و فلفل در درون کدو بگذارید. سپس ۱۰۰ گرم خامه برویش ریخته و بار کنید. برای افزودن طعم آن میتوانید موقعی که کدو نیم پز شد کم سس گوجه فرنگی بر روی آن بریزید. |
همچنین مشاهده کنید