جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

دلمه کدو


ـ مواد لازم:
کدو: ۵ عدد
گوشت بدون استخوان: ۲۵۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
ریحان: قدری
فلفل: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
پوست کدو را کنده میان آن را خالی نموده قیمه و پیاز سرخ شده را داخل آن کرده و قدری ریحان خرد شده و نمک و فلفل در درون کدو بگذارید. سپس ۱۰۰ گرم خامه برویش ریخته و بار کنید. برای افزودن طعم آن می‌توانید موقعی که کدو نیم پز شد کم سس گوجه فرنگی بر روی آن بریزید.


همچنین مشاهده کنید