جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

خورش فسنجان


ـ مواد لازم:
گردو: ۴۰۰ گرم
روغن: ۱۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
رب انار: ۲۰۰ گرم
گوشت بدون استخوان: ۷۵۰ گرم
فلفل: قدری
زردچوبه: قدری
نمک: قدری
ـ طرز تهیه:
گردو را بو داده پوستش را بگیرید، گوشت را چرخ کرده قدری فلفل و زرد چوبه به آن زده کوفته ریزه درست کنید، سپس پیاز را خرد کرده سرخ نمائید و قدری آب و رب انار به آن زده. گردو چرخ کرده و پیاز سرخ شده را مخلوطش کنید، سپس کوفته ریزه‌ها را در آن بریزید و روی آتش بگذارید تا پخته شود.


همچنین مشاهده کنید