شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

دلمه برگ مو بدون گوشت


ـ مواد لازم:
برگ مو: ۵۰۰ گرم
روغن زیتون: ۰.۷۵ فنجان
کشمش: ۰.۲۵ فنجان
پیاز: ۳ فنجان
آب: ۰.۵ فنجان
فلفل فرنگی شیرین: ۰.۵ قاشق مربا خوری
فلفل سیاه: ۰.۵ قاشق مربا خوری
شوید یا شبت: ۰.۷۵ فنجان
جعفری ساطوری شده: ۰.۷۵ فنجان
برنج: ۰.۲۵ فنجان
نمک: ۰.۲۵ فنجان
ـ طرز تهیه:
نیم فنجان روغن را در دیگچه آب کرده پیاز و برنج را مخلوطش نموده و بگذارید مدت ۱۵ دقیقه روی آتش ملایم سرخ شود و مرتب آن را هم بزنید. سپس کشمش، شبت، نمک و فلفل سیاه و شیرین میان کوبیده مخلوطش کرده سر دیگ بگذارید و آن را مدت ۲۰ دقیقه روی آتش خیلی ملایم بپزید، پیوسته مواظب باشید تا مبادا بسوزد.
سپس مخلوط فوق را در چهل دانه برگ مو طبق معمول بپیچید و آن گاه آن را در دیگ روی هم گذاشته رویش آب لیمو ترش و آب گوجه فرنگی بریزید و روی آتش ملایم ۱ تا ۴ ساعت بپزید.


همچنین مشاهده کنید