چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

برشت سرد لهستانی


ـ مواد لازم:
چغندر: ۶ عدد
پیاز: ۲ فنجان
آب: ۱.۵ لیتر
خامه ترش: ۱ فنجان
کاهو: ۲۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق سوپخوری
شوید یا شبت: ۲ قاشق سوپخوری
سرکه: ۲ قاشق مربا خوری
شکر: ۲ قاشق مربا خوری
سیب زمینی: ۳ عدد
تخم مرغ پخته: ۲ عدد
نمک: ۱.۵ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
چغندر خرد کرده، پیاز، سرکه ، نمک، شکر و آب را در یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت ملایم مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا چغندر نرم شود، سپس بگذارید سرد شود. آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سیب زمینی، کاهو و تخم مرغ را بریزید و در یخچال بگذارید. موقع آوردن سر سفره، رویش جعفری خرد کرده و یا شبت خرد کرده بریزید.


همچنین مشاهده کنید