چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
برشت سرد لهستانی
ـ مواد لازم: |
چغندر: ۶ عدد |
پیاز: ۲ فنجان |
آب: ۱.۵ لیتر |
خامه ترش: ۱ فنجان |
کاهو: ۲۵۰ گرم |
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق سوپخوری |
شوید یا شبت: ۲ قاشق سوپخوری |
سرکه: ۲ قاشق مربا خوری |
شکر: ۲ قاشق مربا خوری |
سیب زمینی: ۳ عدد |
تخم مرغ پخته: ۲ عدد |
نمک: ۱.۵ قاشق مربا خوری |
ـ طرز تهیه: |
چغندر خرد کرده، پیاز، سرکه ، نمک، شکر و آب را در یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت ملایم مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا چغندر نرم شود، سپس بگذارید سرد شود. آنگاه خامه ترش بآن مخلوط نموده سیب زمینی، کاهو و تخم مرغ را بریزید و در یخچال بگذارید. موقع آوردن سر سفره، رویش جعفری خرد کرده و یا شبت خرد کرده بریزید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رهبر انقلاب کارگران پاکستان حجاب دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی مجلس دولت سیزدهم رئیس جمهور
شهرداری تهران تهران کنکور سیل هواشناسی پلیس سلامت فراجا فضای مجازی قوه قضاییه وزارت بهداشت قتل
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو بورس سایپا تورم قیمت سکه
ترانه علیدوستی کتاب تلویزیون سریال سینمای ایران تئاتر رادیو شعر سینما فیلم سینمایی انقلاب اسلامی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اتحادیه اروپا عملیات وعده صادق حماس طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران تراکتور رئال مادرید بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی فیلترینگ تسلا تبلیغات عیسی زارع پور وزیر ارتباطات ایلان ماسک موبایل ناسا فناوری اپل نخبگان
سلامت روان داروخانه پیری دوش گرفتن کاهش وزن افسردگی یبوست