چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سوپ کلم یونانی


ـ مواد لازم:
کلم: ۱۰۰۰ گرم
پیاز: ۱ فنجان
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
آب: ۲ لیتر
گوجه فرنگی: ۵۰۰ گرم
فلفل سیاه: ۰.۵ قاشق مربا خوری
جعفری ساطوری شده: ۲ قاشق سوپخوری
نمک: ۲ قاشق مربا خوری
ـ طرز تهیه:
پیاز را مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. آب را به آن بیفزائید و بگذارید بجوش آید. همین که جوش آمد، گوجه فرنگی، کلم، نمک و فلفل سیاه را درون آن بریزید. دوباره بجوش آورید و مدت یک‌ساعت و نیم روی آتش ملایم بپزید تا کلم نرم شود. سپس جعفری را رویش ریخته و میل کنید.


همچنین مشاهده کنید