جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا
دمی والک
ـ مواد لازم: |
برنج: ۱۰۰۰ گرم |
والک: ۱۰۰۰ گرم |
روغن: ۲۰۰ گرم |
ـ طرز تهیه: |
برنج را مثل کته میپزیم والک را بعد از تمیز کردن و شستن خرد میکنیم وقتی آب کته کمی کشیده شد والک را با آن مخلوط میکنیم و مثل کته ساده دم مینمائیم و موقع کشیدن کمی کره آب کرده روی آن میدهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است. |
همچنین مشاهده کنید