جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

دمی والک


ـ مواد لازم:
برنج: ۱۰۰۰ گرم
والک: ۱۰۰۰ گرم
روغن: ۲۰۰ گرم
ـ طرز تهیه:
برنج را مثل کته می‌پزیم والک را بعد از تمیز کردن و شستن خرد می‌کنیم وقتی آب کته کمی کشیده شد والک را با آن مخلوط می‌کنیم و مثل کته ساده دم می‌نمائیم و موقع کشیدن کمی کره آب کرده روی آن می‌دهیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید