جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

چلو به طریقه ایتالیائی


  نوع اول
ـ مواد لازم:
برنج: ۵۰۰ گرم
پنیر پارمیسان: ۱۰۰ گرم
نمک: به اندازه کافی
سس ایتالیائی: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ لپه
برگ مریم گلی: چند برگ
ـ طرز تهیه:
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید. چلو را مجدداً روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید، همین که چلو حاضر گردید، سس نامبرده زیر را رویش بریزید.
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید، همین که قطعات سیر به رنگ طلائی در آمد، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.
  نوع دوم
ـ مواد لازم:
جگر مرغ: ۳۰۰ گرم
پنیر سن پارمه: ۱۰۰ گرم
برنج: ۵۰۰ گرم
پنیر پارمیسان: ۱۰۰ گرم
نمک: به اندازه کافی
سس ایتالیائی: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ لپه
برگ مریم گلی: چند برگ
ـ طرز تهیه:
نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید. چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همین که چلو نیم پز گردید ، چند قطعه جگر مرغ را سرخ کرده داخل آن بریزید سپس پنیر سن پارمه را رنده کرده به آن اضافه کنید صبر کنید همین که چلو حاضر گردید ، سس نامبرده را رویش بریزید.
صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همین که قطعات سیر به رنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.


همچنین مشاهده کنید